Nyhedsbrev
Returnering af varer

Returnering af varer

Ønsker du at returnere en vare, kan dette kun ske mod fremvisning af kassebon. Varen skal fremstå pæn og uanbrudt dvs. at den skal være forseglet. Varer, som er skaffet specielt hjem efter aftale med kunden, tages dog ikke retur. 

Vi tager således kun varer retur, hvis vi skønner, at produktet ikke har lidt overlast og at det kan videresælges. Kølevarer tages aldrig retur, da Apoteket skal kunne garantere for korrekt opbevaring af lægemidler.

En kunde er ifølge købeloven ikke berettiget til at returnere et produkt med mindre produktet lider af fejl eller mangler. I disse tilfælde laver apoteket selvfølgelig en reklamation på produktet.

Ved køb af f.eks. hudplejeprodukter til gave har vi mulighed for at plombere gaven, så den senere kan byttes mod forevisning af købs-kvittering. Alternativt kan man i stedet gøre modtageren glad med et af vore gavekort. Se her.

 

LÆGEMIDLER

Fra d. 9. februar 2019 skal alle receptpligtige lægemidler have særlige sikkerhedsordninger påført pakningerne. Dette sker for at beskytte patienterne mod forfalsket medicin.

De nye regler betyder også at apoteket aldrig må tage medicin retur, der har været ude af huset. Er varen først købt, kan den derfor ikke længere krediteres eller byttes.


Vi tager selvfølgelig stadigvæk imod returmedicin, der skal destrueres.

sa

Læs købeloven her

Dine oplysninger